Hotel Sir Colentina - Cazare perfecta în Bucuresti

Contact Hotel Sir - Bucuresti RO

Telefon +4 021.240.11.58
Fax +4 021.240.11.59
Mobil +4 725.888.666

E-mail: rezervaricolentina@sirgrup.ro, sirgrup3@gmail.com

rezervari

Despre Hotelurile Sir

Hotelul Sir Colentina este un hotel de 2 stele din Bucuresti, sector  2, si face parte dintr-un cvartet de hoteluri cu preturi minime, la cel mai bun raport calitate-pret, care mai cuprinde Hotelul Sir Gara de Nord, Hotelul Sir Lujerului si Hotelul Sir Orhideea. Sir Colentina face parte din lantul Sir Hotels inca din 2006.

Unde este Hotelul Sir Colentina?

Hotelul este amplasat in apropierea lacului Colentina, intr-o zona extrem de linistita a Capitalei, oferind acces rapid la principalele mijloace de transport in comun, fiind aproape de statia de autobuz (linia 66), dar si de Centura Bucuresti. Pentru turistii care vin cu treburi personale,este aproape plasat de Dragonul Rosu,Spitalul Colentina si Spitalul Fundeni, Hotelul Sir Colentina este cea mai buna alegere, fiind cel mai apreciat hotel din zona.

Receptia noastra este mereu la indemana
Receptia noastra este mereu la indemana
Toate facilitatile sunt incluse
Toate facilitatile sunt incluse
Un calduros "Bun venit!
Un calduros "Bun venit!
Relaxati-va! De restul ne ocupam noi.
Relaxati-va! De restul ne ocupam noi.
Somn usor!
Somn usor!

Ce ofera Hotelul Sir Colentina?

Hotelul are sase etaje, la ultimul dintre acestea clientii putandu-se relaxa atat pe terasa care ofera o priveliste incantatoare a Bucurestiului, cat si in sala de mese, unde pot servi micul dejun (inclus in pret), cafele si gustari.

Receptia hotelului este calda si primitoare, ca un prim semn al lucrurilor bune care va asteapta la etaj. Indiferent daca rezervati o camera single, o camera matrimoniala, veti fi incantat pentru decizia luata.

Hotelul Sir Colentina este potrivit pentru dumneavoastra

Sunteti in Bucuresti pentru o sedere de afaceri, intr-o vacanta cu partenerul sau intr-o scurta trecere si aveti nevoie de un hotel bun si ieftin? Hotelul Sir din zona  Colentina este cel mai bun hotel de doua stele din sectorul 2 al Bucurestiului, cu servicii intr-adevar la standarde europene: curatenie desavarsita, personal profesionist, intimitate, camere spatioase si confortabile, dotari moderne (Internet wireless, fax la receptie, telefon, cablu TV, parcare supravegheata si nu numai).

Puteti face o rezervare online pentru camera dorita

Faceti acum o rezervare la hotelul nostru – si va garantam ca nu veti regreta! Pentru cea mai buna cazare din sectorul 6, folositi formularul de contact.

Hotelurile Sir - cazare in Bucuresti

Hotelurile Sir, cea mai buna cazare in Bucuresti

Hotelul de doua stele Sir Colentina este cea mai buna optiune de cazare pentru turistii in vizita in Bucuresti, oamenii de afaceri care au nevoie de cazare ieftina si familiile care vin aici in vacanta sau isi serbeaza un moment de neuitat, precum nunta sau botezul.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor 63 de camere la cele mai inalte standarde de curatenie, intr-o atmosfera discreta si linistita, cu dotari de hotel de trei stele:

  • Internet wireless,
  • parcare supravegheata,
  • mic dejun inclus in tariful de cazare,
  • camere matrimoniale cu canapea etc.

Faceti acum o rezervare pentru cazare in Bucuresti la hotelul nostru din sectorul 2, Sir Colentina!

Testimoniale cazare hotel Sir Orhideea Bucuresti

Ca au si camere pentru persoane cu dizabilitati, felicitari!!!!

- Gotthilf Lorch

Cadru ambiental foarte placut,personalul a dat dovada de amabilitate si profesionalism occidental pe tot parcusul sederii noastre chiar daca a fost numai o zi, dar cu siguranta ca am fi avut parte de aceasi amabilitate indiferent de perioada…,camera curata si destul de confortabila, caldura, frigider,tv, micul dejun a fost de exceptie dar trebuie mentionat si avantajul micului dejun inclus in pretul tarifului de cazare.

- Paunescu Virgil