Hotel Sir Colentina - Cazare perfecta în Bucuresti

Contact Hotel Sir - Bucuresti RO

Telefon +4 021.240.11.58
Fax +4 021.240.11.59
Mobil +4 725.888.666

E-mail: rezervaricolentina@sirgrup.ro, sirgrup3@gmail.com

rezervari

Intrebari frecvente

Ce este ziua hoteliera?

Ziua hoteliera este un reper pe care il folosim pentru a marca ora din zi incepand cu care puteti prelua o camera din hotel pentru a va instala, si ora maxima la care trebuie sa predati camera in ziua plecarii, pentru ca personalul sa poata pregati camera pentru urmatorii oaspeti.

Tot ce trebuie sa stiti este ca:

  • Ziua hoteliera incepe la ora locala 14:00 (ora la care se poate face check­in)
  • Ziua hoteliera se incheie la ora locala 12:00 a doua zi (ora la care se face check­out )

Ce trebuie sa stiu daca ma cazez impreuna cu copilul?

Daca veniti in hotelul nostru insotiti de copii, trebuie sa stiti ca aveti nevoie de certificatul de nastere al acestora.

Pentru familii alcatuite din doi adulti si un copil, cazarea este gratuita in camera dubla, in conditiile in care copilul nu a implinit zece ani si doarme in acelasi pat cu parintii (adica nu are nevoie de pat suplimentar).

Hotelurile Sir, cea mai buna cazare in Bucuresti

Hotelul de doua stele Sir Colentina este cea mai buna optiune de cazare pentru turistii in vizita in Bucuresti, oamenii de afaceri care au nevoie de cazare ieftina si familiile care vin aici in vacanta sau isi serbeaza un moment de neuitat, precum nunta sau botezul.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor 63 de camere la cele mai inalte standarde de curatenie, intr-o atmosfera discreta si linistita, cu dotari de hotel de trei stele:

  • Internet wireless,
  • parcare supravegheata,
  • mic dejun inclus in tariful de cazare,
  • camere matrimoniale cu canapea etc.

Faceti acum o rezervare pentru cazare in Bucuresti la hotelul nostru din sectorul 2, Sir Colentina!

Testimoniale cazare hotel Sir Orhideea Bucuresti

Ca au si camere pentru persoane cu dizabilitati, felicitari!!!!

- Gotthilf Lorch

Cadru ambiental foarte placut,personalul a dat dovada de amabilitate si profesionalism occidental pe tot parcusul sederii noastre chiar daca a fost numai o zi, dar cu siguranta ca am fi avut parte de aceasi amabilitate indiferent de perioada…,camera curata si destul de confortabila, caldura, frigider,tv, micul dejun a fost de exceptie dar trebuie mentionat si avantajul micului dejun inclus in pretul tarifului de cazare.

- Paunescu Virgil